bioscoopzaal erotische bioscoop

Twee zalen in de seksbioscoop


Onze seksbioscoop in Limburg bestaat uit twee zalen, in de ene vertonen we hetero-erotische films, in de andere is ruimte voor homo-erotische films. Uiteraard zijn de zalen voorzien van professionele beamers en een volwaardige geluidsinstallatie. Op die manier zorgen we voor het bekende bioscoopgevoel, dat we combineren met een erotische of opwindende film, die u samen met uw partner of nieuwe contacten kunt komen bekijken. Beiden zalen zijn voorzien van een apart toilet, waardoor u kunt rekenen op voldoende faciliteiten.

We gebruiken de beide zalen om diverse erotische films te vertonen, altijd recent en op basis van goede recensies. We zorgen elke week voor een nieuw aanbod van films, afkomstig van de beste merken en met aanprekende titels. Wilt u regelmatig gebruik maken van onze sexbioscoop in Limburg, of wilt u onze homo ontmoetingsplaats gebruiken om regelmatig nieuwe contact op te doen in het zuiden van het land? We zorgen op regelmatige basis voor nieuwe films, zodat u zonder problemen nog eens terug kunt komen om van de films en de mensen om u heen te kunnen genieten. Ondanks dat we in de ene zaal homo-erotische films vertonen en de andere gebruiken voor hetero-erotische films, bent u natuurlijk in beide zalen van harte welkom.


Wist je dat La Duchesse een van de bekendste homo-onmoetingsplaats is van heel Nederland? Lees dit interessante artikel maar eens door.

Wisselend bioscoop en cabine programma van La Duchesse

Meer dan 30 jaar ervaring


We hebben bij La Duchesse meer dan 30 jaar ervaring met erotiek, waardoor we u daar als geen ander over kunnen adviseren of over vertellen. We weten uitstekend welke erotische films het goed doen in onze erotische bioscoop in Limburg, of met welke producten en speeltjes we u verleiden om spannende nieuwe contacten te leggen.

Bovendien werken we uitsluitend met vriendelijk personeel, dat daarnaast een goede kennis heeft van erotiek. Bent u benieuwd naar spannende tips, of wilt u wat meer weten over de films die we vertonen in onze seksbioscoop in Limburg? Zij vertellen u er graag meer over, zodat u samen met uw nieuwe contacten of uw eigen partner van de films kunt genieten. Erotiek is onze passie, iets dat u in alle onderdelen van La Duchesse terug zal zien.

Kom gewoon eens langs bij La Duchesse en bekijk een film in onze seksbioscoop in Limburg, of gebruik onze homo ontmoetingsplaats om met anderen in contact te komen en wellicht een spannende ontmoeting te hebben. Onze deuren staan open, voor slechts €10 krijgt u een dag lang toegang tot de beiden zalen en natuurlijk de rest van wat we bij La Duchesse te bieden hebben. U heeft met het kaartje de gehele dag toegang dit betekend dat u bijvoorbeeld s'avonds nog een keer terug kunt komen helemaal gratis!

Elke week een wisselen bioscoop-programma bekijk het hier onilne