prive cabine voor een erotische film

Erotische prive-cabines

Wilt u graag een erotische film kijken, maar voelt u zich niet prettig in een erotische bioscoop of wilt u een keer wat anders proberen? We stellen u dan graag onze cabines voor. We bieden u 2 verschillende soorten cabines, waardoor u zelf kunt bepalen hoe u daar gebruik van wenst te maken. Uiteraard zorgen we voor een wisselend aanbod aan films, waardoor u regelmatig gebruik kunt maken van de cabines die er beschikbaar zijn in onze vestiging.

Euro Cabines

Wilt u de cabines gebruiken om korte tijd naar een erotische film te kijken, bijvoorbeeld ter afwisseling op de films die we draaien in onze seksbioscoop? U kunt gebruik maken van onze €1-cabines. Deze cabines zijn er speciaal voor bedoeld om hier kort gebruik van te maken. U betaalt een prijs van €1 per 2.5 minuten, waarvoor u naar een film kunt kijken die we speciaal voor u selecteren. We zorgen iedere 2 weken voor nieuwe films in onze €1-cabines, zodat u geregeld terug kunt komen voor nieuw beeldmateriaal.

Half uur cabines

Daarnaast kunt u gebruik maken van onze erotische cabines geschikt voor gebruik gedurende een half uur. U betaalt een vaste prijs van €8, waardoor u een half uur gebruik kunt maken van de cabine in onze seksbioscoop. U heeft zelf de keuze uit een groot aantal DVD’s dat er beschikbaar is, zodat u bijvoorbeeld regelmatig een andere film kunt komen bekijken. Dankzij de vaste prijs voor een half uur kunt u op uw gemak gebruik maken onze cabine, bijvoorbeeld wanneer u zich minder prettig voelt in een erotische bioscoop waarin ook anderen aanschuiven.

Roken in de cabines

U heeft in de cabines in onze erotische bioscoop de volledige vrijheid, we zorgen er graag voor dat het u er aan niets tekort zal komen. Dit betekent onder andere dat het u is toegestaan om in de cabines te roken. U kunt er individueel gebruik van maken, waardoor anderen om u heen daar geen last van zullen hebben. Dit geldt zowel voor de €1-cabines in onze erotische bioscoop als de cabines die u voor een half uur kunt gebruiken.

Wilt u meer weten over de cabines in onze seksbioscoop, of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.