La Duchesse is de grootste erotische bioscoop van Nederland, het is zowel een seksbioscoop in Limburg als een belangrijke homo ontmoetingsplaats in de provincie. Bent u op zoek naar nieuwe contacten, of een locatie waar u ontspannen naar een erotische film kunt kijken? U heeft de keuze uit twee verschillende zalen, één met hetero-erotische films, de ander met homo-erotische films. De kosten? U betaalt €10 entree, die u vervolgens een dag lang toegang verschaft tot de sexbioscoop in Limburg.

Homo ontmoetingsplaats in Limburg

De erotische bioscoop in Limburg is daarnaast een bekende homo ontmoetingsplaats, waar u op een ontspannen en veilige wijze samen kunt komen met gelijkgestemden. Wilt u graag nieuwe contacten leggen en zoekt u daarvoor naar een geschikte locatie? Ongeveer 60% van onze bioscoopgangers is homo, waardoor u anoniem anderen kunt leren kennen. We zijn van oorsprong natuurlijk een erotische bioscoop, maar zorgen er daarnaast graag voor dat u de mogelijkheid heeft nieuwe contacten te leggen en wellicht al meteen samen van de film te genieten. Komt u samen met uw partner naar onze seksbioscoop in Limburg? We draaien een recent aanbod van films, vers van de spreekwoordelijke pers.

La Duchesse is bovendien een grotere erotische onderneming, de seksbioscoop in Limburg is hier slechts een onderdeel van. Dat betekent dat we naast een erotische bioscoop en een (homo) ontmoetingsplaats ook een grote seksshop zijn, waar u bijvoorbeeld goed terecht kunt voor dildo’s, vibrators en andere spannende speeltjes. Uiteraard kunt u rekenen op een goede deskundigheid van onze medewerkers, wij houden net zo van het erotische spel als u. Komt u voor een film in onze sexbioscoop in Limburg, om andere homo’s of hetero’s te ontmoeten of voor een spannende aankoop? Wij heten u graag van harte welkom.

Twee zalen in La Duchesse

Onze seksbioscoop in Limburg bestaat uit twee zalen, in de ene vertonen we hetero-erotische films, in de andere is ruimte voor homo-erotische films. Uiteraard zijn de zalen voorzien van professionele beamers en een volwaardige geluidsinstallatie. Op die manier zorgen we voor het bekende bioscoopgevoel, dat we combineren met een erotische of opwindende film, die u samen met uw partner of nieuwe contacten kunt komen bekijken. Beiden zalen zijn voorzien van een apart toilet, waardoor u kunt rekenen op voldoende faciliteiten.

We gebruiken de beide zalen om diverse erotische films te vertonen, altijd recent en op basis van goede recensies. We zorgen elke week voor een nieuw aanbod van films, afkomstig van de beste merken en met aanprekende titels. Wilt u regelmatig gebruik maken van onze sexbioscoop in Limburg, of wilt u onze homo ontmoetingsplaats gebruiken om regelmatig nieuwe contact op te doen in het zuiden van het land? We zorgen op regelmatige basis voor nieuwe films, zodat u zonder problemen nog eens terug kunt komen om van de films en de mensen om u heen te kunnen genieten. Ondanks dat we in de ene zaal homo-erotische films vertonen en de andere gebruiken voor hetero-erotische films, bent u natuurlijk in beide zalen van harte welkom.

Meer dan 30 jaar ervaring

We hebben bij La Duchesse meer dan 30 jaar ervaring met erotiek, waardoor we u daar als geen ander over kunnen adviseren over vertellen. We weten uitstekend welke erotische films het goed doen in onze erotische bioscoop in Limburg, of met welke producten en speeltjes we u verleiden om spannende nieuwe contacten te leggen.

Bovendien werken we uitsluitend met vriendelijk personeel, dat daarnaast een goede kennis heeft van erotiek. Bent u benieuwd naar spannende tips, of wilt u wat meer weten over de films die we vertonen in onze seksbioscoop in Limburg? Zij vertellen u er graag meer over, zodat u samen met uw nieuwe contacten of uw eigen partner van de films kunt genieten. Erotiek is onze passie, iets dat u in alle onderdelen van La Duchesse terug zal zien.

Nieuwe homo contacten leggen

Wilt u graag nieuwe (homo) contacten leggen? Vergeet de gure plaatsen langs de snelweg, onze homo ontmoetingsplaats is daar veel beter voor geschikt. We houden van hetero’s en homo’s die dol zijn op erotiek, of zoeken naar een methode om nieuwe contacten op te doen en meer anderen te leren kennen. U zal zich verbazen over het aantal homo’s en hetero’s dat graag naar onze erotische bioscoop komt, om bij La Duchesse een nieuwe film te kijken of gewoon gezellig samen te zijn. U kunt ons Forum bezoeken of bijvoorbeeld elkaar beter te leren kennen of een afspraakje te plannen.

Kom gewoon eens langs bij La Duchesse en bekijk een film in onze seksbioscoop in Limburg, of gebruik onze homo ontmoetingsplaats om met anderen in contact te komen en wellicht een spannende ontmoeting te hebben. Onze deuren staan open, voor slechts €10 krijgt u een dag lang toegang tot de beiden zalen en natuurlijk de rest van wat we bij La Duchesse te bieden hebben.